Till toppen av sidan
Oförglömlig varietéunderhållning!
Nav
Tel: 08-25 00 30
Oförglömlig varietéunderhållning!

Varieté – Scenshow

Ivan & Lacki är komiker, magiker, jonglörer och akrobater. De levererar komisk underhållning i form av en mycket händelserik varieté. En absolut oförglömlig scenshow av högsta klass.

Ivan & Lacki presenterar en helt unik och oförglömlig middagsunderhållning med visuella upplevelser och tidlös humor. Den innehåller sanslös komik, häpnadsväckande magi och trolleri, spännande jonglering, spektakulära eldkonster och förstås den oförglömlige ballongmannen.

Deras scenshow är unik därför att de presenterar en fartfylld varieté med väldigt ovanliga visuella akter och för att deras humor är så träffsäker och samtidigt universal. De blandar visuella upplevelser, med humor och musik. Showens innehåll är en mycket välbalanserad mix av skicklighet och komik.

Varietén vävs samman av den visuella och universala humor som Ivan & Lacki gjort sig kända för sedan 1989. Såväl publik som arrangörer beskriver deras show som ett potpurri av komiska överraskningar. Den framförs med fenomenal fingertoppskänsla och en befriande publikkontakt.

”En komisk varieté – en garanterad publiksuccé.”              Se bilder från showen

”Ivan & Lacki står för det geniala och oväntade. Med glimten i ögat och mycket humor genomför de ett hisnande artisteri. I vissa nummer är spänningen olidlig. Ivan & Lacki kan konsten att roa. Jag låg på golvet och tjöt av skratt.”

Lotta Enberg
Marknadschef
Posten AB

”Wow, vilken show, vilken humor, vilken under-hållning! Ivan & Lacki lyfte hela festen och fick alla gäster att stormtrivas.”

Klas Frisk
Inköpsdirektör NCC

”Den glädje ni skapade bland mina anställda på festen är ovärderlig för företaget. Det ni gjorde går inte att värdera i pengar.”

Roland Johansson
Ekonomidirektör
AstraZeneca AB

Boka Ivan & Lacki till ert event.

Kontakt